Veel gestelde vragen

Hierna vind je de vragen die het meest aan ons gesteld worden. Heb je zelf ook een vraag? Stuur dan een e-mail aan info@oprichtingbv.nl

Wat zijn de kosten van een oprichting via www.oprichtingbv.nl?

Een overzicht van onze tarieven vind je op de tarievenpagina. Bij onze site vind je echte all-in tarieven. Je betaalt bijvoorbeeld niet extra voor een (verplicht) aandeelhoudersregister.

Wat zijn de kosten voor de Kamer van Koophandel?

Je BV wordt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit is verplicht. Wij regelen dit voor je. Je hoeft dit dus niet zelf te doen. De Kamer van Koophandel vraagt € 50,- voor deze inschrijving en daarvoor krijg je een nota van de Kamer van Koophandel.

Waarom kan ik niet per volmacht tekenen?

Notarissen hebben beroepsregels. Een van de regels is dat de notaris moet vertellen en uitleggen wat er in een akte staat (dit wordt ook wel genoemd: "de belehrung"). Ook moet de notaris uitleggen wat de gevolgen van een akte zijn. In principe kan de notaris daar op verschillende manieren aan voldoen: telefonisch, informatie per e-mail of persoonlijk. Onze notarissen kiezen ervoor om dit ook altijd persoonlijk te doen. Dit kost jou niets extra’s, maar je hebt wel de kans om je vragen te stellen.

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zijn gevestigd in Dedemsvaart. Je akte wordt getekend op het kantoor van Linde Notarissen. Dedemsvaart ligt op ongeveer 25 autominuten van Zwolle.

Waarom zou ik een BV oprichten?

Er zijn verschillende redenen om een BV op te richten. Een van de belangrijkste is: aansprakelijkheid. Een andere belangrijke reden kan zijn dat je fiscaal voordeel behaald door het oprichten van een BV. Dit is niet altijd zo, laat je hier dus goed over inlichten.

Hoe werkt www.oprichtingbv.nl?

Wij richten standaardBV’s op voor lage kosten, met persoonlijke service en zonder je eerst te hoeven aanmelden, inloggen of lid worden.